Nieuws

19-05-2022

De stentor heeft ons vorige week gemaild of er nog gezinnen zijn die graag hun verhaal willen vertellen over de hoge inflatie wat doet dit nu momenteel met het inkomen, wat merkt u ervan.

Verdrietige vrouw uit den-haag.

Sinds 13-05-2022 heeft er een mevrouw uit den-haag ons verdrietig op gebeld en of wij haar alsjeblieft konden helpen. Deze mevrouw heeft maar 20,- te besteden en heeft daar naast ook nog 4 katten waar van er eentje ziek leek te zijn. De mevrouw is bekend bij de dieren voedselbank en bij de normale voedselbank. Echter bleek dit niet voldoende te zijn en was zij door het speciaal voer heen die zij heeft voor een kat met blaas gruis. Na een hard verwarmde advertentie op onze facebook geplaatst te hebben kwam er hulp op gang. Dieren voedselbank zwolle wou graag wat speciaal voer naar deze mevrouw toesturen 3 anonieme donateurs hadden een geld bedrag gestort zodat we het nodige voor de mevrouw konden halen en er werd 20,- bij haar door de brievenbus gedaan voor wat eten te kunnen halen en er was voer voor haar katten besteld en wilt een anonieme donateur een krabpaal voor haar gratis maken. Echt fantastisch dat wij dit met zijn allen voor elkaar hebben kunnen krijgen voor deze mevrouw.

donatie van cadeaubonnen in maart 2022.

In maart hebben wij een geweldige donatie mogen ontvangen wat wij onder de minima gezinnen mochten verdelen.

Deze donaties zijn zeer wenselijk omdat wij veel met gezinnen te maken krijgen die net buiten de boot vallen bij de voedselbank. Dan is een cadeaubon van een supermarkt heel erg op zijn plaats.

Samen werking met Van Overbeek Support VOF Sinds 2021.

Wij werken samen met een geweldig team voor juridisch advies en budget beheer en een live coach is er ook aanwezig. Wij helpen de mensen die advies op maat nodig hebben of de abc cursus willen volgen. wij stellen de cliënt geen vragen maar wij laten de cliënt vragen aan ons stellen zodat wij gezamenlijk met de cliënt tot een gesprek kunnen komen en daar uit advies kunnen geven. (ook wel de methode observeer en reageer genoemd). Dit bedrijf zit in emmen maar nemen cliënten aan uit heel nederland. zoekt u hulp kijk dan even op www.vanoverbeeksupport.nl

You missed